Knäckebröd

Knäckebröd

2 dl mjöl, variera mellan använda bovetemjöl, mandelmjöl, sesammjöl eller teffmjöl. Kör antingen bara en av dom eller mixar lite. 

2 1/1 dl valfria frön, i mitt knäcke finns nästan alltid solrosfrön, pumpakärnor, sesamfrön, linfrön och ibland chia eller hampafrön.

1-2 msk rumsvarm kokosolja

2 1/2 dl kokande vatten 

 

Gör så här: Blanda alla ingredienser i en skål. Lägg smeten på en plåt med bakplåtspapper. Ta ett till bakplåtspapper och lägg över smeten, använd händer för att släta ut smeten jämn och platt över plåten. Grädda i 35-40 min på 180 grader.

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0