LCHF Lingonbröd

Ingredienser:
12 stora ägg
50g smält smör
1,5 dl kokosnötsmjöl
1,5 dl mandelmjöl
1 dl hasselnötsmjöl
0,5 dl linfrön
3 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
1 krm salt
2 dl lingon
 
Gör så här:
Vispa äggen poröst med elvisp och häll i det smälta smöret. Blanda de torra ingredienserna och blanda väl i smeten. Rör sist i lingon, spara gärna några att strö över brödet innan räddning. Häll ut smeten på bakplåtspapper, forma som limpa eller som ett runt bröd, toppa med lingon och strö gärna lite hasselnötsmjöl över. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader i 45 minuter.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0