Bananchokladkaka

Bananchokladkaka utan smör

1 ägg
80 gram mogen banan
¾ dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
2 msk hasselnötsmjöl eller annat nötmjöl
1 msk riven kokos
½ tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
1 ½ msk stevia strö
1 ½ kakao

Sätt ugnen på 175 grader. Mosa bananen och blanda med alla torra ingredienser. Rör till sist ner ägget. Smöra och bröa en 12 centimeter stor springform (gärna med riven kokos) och häll ner smeten. Grädda mitt i ugnen i ca 13 minuter. Kakan ska fortfarande vara kladdig (låt den annars stå några minuter extra). Låt kakan bli kall och servara med grädde eller glass.

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0