Maria Åkerberg

Här kommer lite tips på Maria Åkerbergs ansikts produkter!

Det finns INTE några nanopartiklar i produkterna. En rapport tog upp den osäkerhet som råder vad gäller hälsoeffekterna av dessa oerhört små partiklar. Det värsta scenariot skulle vara att nanopartiklarna går in i cellerna och på så sätt orsakar risker för vår hälsa. Men detta slipper du alltså oroa dig för med detta märke.

FoundationGlow

RENGÖRING

Olive Cleansing – har den mycket praktiska egenskapen att den även kan användas för att ta bort smink runt ögonen. Bra på torr och mogen hy.

Foaming Facial Wash – fungerar bra på lite fetare hy och många män tycker om att använda den för rakning.

Tips! Vid borttagning av vattenfast mascara kan man även använda  mandel- och jojobaolja (ekologiska förstås!)

PEELING

Papaya Peeling – innehåller enzymet papain som löser upp döda hudceller. Passar alla hudtyper.

AHA & Jojoba Scrub – kombinerar korn och mjölksyra från sockerbetor. Minimerar ärr och pigmentering. Fungerar bra på rosacea. Tänk på att huden blir mer solkänslig av AHA-syror, så vintern är den idealiska årstiden för användning av dessa. 

BALM

För er som har barn är Face Balm Rose väldigt bra, även på vuxna. Om man använder andra produkter, som serum och kräm läggs balmerna på sist som det yttersta lagret. Balmer är därför extra lämpliga på vintern för att skydda huden mot kyla.

ÖGON

Eye Cream - är unik eftersom det är en ögonkräm som kan läggas nära ögat och på ögonlocket. Perfekt mot eksem runt ögonen!

MAKE UP

Foundation Glow - har ljusreflektorer som gör att färgen anpassar sig till hudtonen. Så låt dig inte avskräckas av att den ser mörk ut flaskan, när den läggs på huden passar den plötsligt just din hudfärg.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0